Insgesammt 942 878 Anzeigen !
Konstenlose Kleinanzeigen, Anzeigen
AT DE CH CZ SK PL FR IT UK US ES HU
Përshëndetje Zotëri / Madam Më lejoni t'ju kontaktoj në këtë Ditë. Unë do të doja t'ju informoj se unë jam një individ i cili ofron kredi financiare për të ndihmuar ata në nevojë. Ne nuk jemi të pavetëdijshëm se kriza në kontinentin tonë ka dobësuar bankat dhe institucionet tona financiare. Unë do të doja t'ju tregoja për ofertën time për kredinë ose huazimin e parave ndërmjet individëve, kjo hua është brenda mundësive të të gjithëve, qoftë të papunë, të ndaluar ose të skedarëve të bankës. Unë po u drejtoj edhe njerëzve që janë në nevojë dhe që kërkojnë ndihmë financiare për të parë përfundimin e projekteve të tyre ose për të paguar borxhet e tyre. Unë ju ofroj një hua prej 1000 EURO në 5.000.000 EURO për të gjithë njerëzit që janë në gjendje ta paguajnë atë me kamatë në shkallën prej 2% për çdo person të interesuar që të shkruaj për mua, asnjë person serioz, të abstenojë. Vetëm i ndershëm dhe i besueshëm. Më kontaktoni: monnetd8@gmail.com
Präzisierende Informationen zur Anzeige
Datum: 29.07.2018 22:40
Preis: 2,00 €
Anzeigentyp: Angebot
Nummer der Anzeige: 1522823
Anzeigenrubrik: Handy Coupons
Videos (0)
 
Fotografien (1)
 
Përshëndetje Zotëri / Madam Më lejoni t'ju kontaktoj - Abbildung Nr. 1
Dieser Anzeige wurde noch kein Video zugefügt.
direkte Kontaktangaben
Anzeigegeber: monnetd8 (Unregistriert)
Bezirk: Mattersburg (Burgenland)
E-Mail: Für Antwort auf diese Anzeige benutzen Sie bitte das Kontaktformular unten.
Werbung
Antwortformular zur Anzeige
Weitere Möglichkeiten und Hinweise
Bekanntem die Anzeige per E-Mail übersenden
Anzeige in den Kasten zum Vergleich mit weiteren einlegen
Regelwidrigkeit, Mißbrauch u. ä. den Administratoren anzeigen
Mehrere Anzeigen der Sektion zeigen Handy Coupons
Empfehlen und bookmarken
Weitere Anzeigen der Sektion Handy Coupons